Blogg
Oppskrifter
Cottage cheese-wrap med kylling og pesto

Cottage cheese-wrap med kylling og pesto

cottage cheese wrap with chicken and pesto
online coach robert profile photo
Online Coach og grunder
18 år som coach. Hjulpet over 5000 å endre livsstil. Grunnfag psykologi, videreutdannet elitetrener.
fyll ut skjema for å avtale en helt uforpliktende samtale⤵️

Leter du etter en enkel, sunn og proteinrik lunsj eller middag? Da må du prøve denne cottage cheese wrapen med kylling og pesto! Wrapen lages uten mel, og inneholder masse proteiner fra både cottage cheese og egg.

Med saftig kylling, frisk pesto og dine favorittgrønnsaker får du en smakfull og mettende rett som passer perfekt for deg som ønsker å spise sunt og holde deg i form. Følg oppskriften under for å lage en deilig wrap som både er glutenfri og enkel å tilpasse etter eget ønske!

Ingredienser wrap

  • 200g Cottage cheese mager
  • 1,5 egg
  • Salt

Ingredienser for topping

  • 20g hvitost 16%
  • 40g kyllingfilet
  • 12g lettere spekeskinke
  • 15g pesto, grønn
  • Valgfrie grønnsaker (f.eks. salat, ruccola, tomat, agurk, paprika)

Fremgangsmåte

  1. Kjør egg, cottage cheese, salt og pizzakrydder i en blender eller med stavmikser til en fin masse.
  2. Hell blandingen over et bakepapir.
  3. Stek midt i ovnen i 25-30 min, varmluft og 170 grader. Etter 15 min tar du ut stekebrettet og snur det (så stekes det mer jevnt).
  4. Ta ut og la det hvile på et stekebrett i 10 min.
  5. Tilsett topping, rull sammen og skjær i 2. Jeg brukte salat, ruccola, paprika og litt tomat – men velg det du liker av grønnsaker.
  6. Krydre gjerne slik du selv ønsker.

Næringsinnhold

  • Kalorier: 476
  • Protein: 56 gram
  • Karbohydrater: 5 gram
  • Fett: 25 gram
  • Total vekt: 472 gram
Sist oppdatert ->
3/7/2025

Anbefalte artikler