
Online Coach og grunder
18 år som coach. Hjulpet over 5000 å endre livsstil. Grunnfag psykologi, videreutdannet elitetrener.
fyll ut skjema for å avtale en helt uforpliktende samtale⤵️
| Lav FODMAP | Moderat FODMAP | Høy FODMAP | 
| Agurk (fersk og syltet) | Brokkoli (hel, 1.5 dl) | Artisjokk (vanlig og syltet) | 
| Alfalfaspirer | Grønne erter (hermetisk, 45 g) | Blomkål | 
| Artisjokkhjerter (hermetisert) | Maiskolbe (0.5 stk) | Hvitløk | 
| Aspargesbønner/brekkbønner | Søtpotet (75 g) | Løk (rød, gul, sjalottløk) | 
| Aubergine | Rosenkål (2 stk) | Sopp (sjampinjong, portobello, shiitake) | 
| Bambusskudd | Stangselleri (<7 cm) | |
| Bambusskudd (hermetisert) | ||
| Babymais (hermetisert) | ||
| Bok choy | ||
| Brekkbønner | ||
| Brokkoli (topper) | ||
| Brokkolini (stilker) | ||
| Bønnespirer | ||
| Chayote/cho cho | ||
| Chili (grønn, habanero og rød) | ||
| Choy sum | ||
| Daikon reddik | ||
| Edamame (soyabønner) | ||
| Fennikelblad | ||
| Gai lan (kinesisk brokkoli) | ||
| Galangarot | ||
| Gresskar (hermetisert) | ||
| Gressløk | ||
| Grønnkål | ||
| Gulrot | ||
| Hvitkål | ||
| Hodekål | ||
| Ingefær | ||
| Jalapeño (syltet) | ||
| Japansk gresskar | ||
| Jicama | ||
| Kassava | ||
| Kinakål/Wombok | ||
| Knutekål | ||
| Kålrabi | ||
| Kålrot | ||
| Lotusrot (fersk) | ||
| Maiskorn (hermetisert) | ||
| Maistrøffel | ||
| Mangold/bladbete/sølvbete | ||
| Nepe | ||
| Okra | ||
| Oliven | ||
| Pak choy | ||
| Paprika (rød) | ||
| Pastinakk | ||
| Persille | ||
| Potet | ||
| Purre (det grønne) | ||
| Reddik | ||
| Rødbeter (hermetisert, syltet) | ||
| Rødkål (vanlig og fermentert) | ||
| Sjøgress (Noriark) | ||
| Sjøpersille (sjøgress rød, dulse) | ||
| Sellerirot | ||
| Sitrongress | ||
| Slangebønne/Yardlong | ||
| Sopp (hermetisk sjampinjong, tørket white back black, østersopp) | ||
| Taro | ||
| Tomat (alle typer, også hermetisert og paste) | ||
| Tomatillo (hermetisert) | ||
| Vannkastanje | ||
| Vårløk (det grønne) | ||
| Yams | 
Sist oppdatert -> 
5/2/2025




