Blogg
Vektnedgang
Getinshape app – Rask og sunn vektnedgang

Getinshape app – Rask og sunn vektnedgang

picture of a health and fitness app
online coach robert profile photo
Online coach, fagansvarlig
Robert er en av Norges mest erfarne online coacher, har hjulpet over 4500+ mennesker å komme i form de siste 18 årene og hyppig brukt som treningsekspert i media.

Å ta vare på helsen vår har aldri vært enklere takket være den digitale revolusjonen. Trenings- og kostholdsapper har blitt våre pålitelige følgesvenner på veien til en sunnere livsstil og vektnedgang. Disse appene gir oss verktøyene og ressursene vi trenger for å oppnå våre helsemål på en strukturert og målrettet måte.

La oss utforske de viktigste funksjonene i slike apper og hvorfor Getinshape kan være det beste valget for deg når du ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler og endre livsstil.

Getinshape app: treningsstudioet i baklomma

En god treningsapp er som å ha ditt eget personlige treningssenter tilgjengelig når som helst og hvor som helst. Her er noen av de viktigste funksjonene som bør være inkludert i en effektiv treningsapp:

 • Tilpassede treningsplaner: Appen bør tilby treningsplaner som er tilpasset dine mål, nivå av erfaring og tilgjengelig tid. Dette sørger for at du følger et effektivt treningsregime som passer deg. Med Getinshape sin app får du skreddersydd treningsprogram tilpasset deg.
 • Instruksjonsvideoer: Videoer som viser korrekt utførelse av øvelsene er uvurderlige for å redusere risikoen for skader og sikre at du får maksimalt utbytte av treningen. I Getinshape appen har du tilgang til over 350+ instruksjonsvideoer.
 • Progresjonsmåling: Muligheten til å spore fremgangen din gjennom statistikk og grafer er motiverende og hjelper deg med å justere treningen etter behov. Med Getinshape kan du loggføre bilder, vekt, mål og følge med på endringen.
 • Påminnelser og planlegging: Appen bør tillate deg å planlegge treningsøkter, motta påminnelser og integrere dem i din daglige timeplan. Med Getinshape kan du sette på varsel for når du skal trene og spise. Du kan også planlegge uken din med Dagbok-funksjonen.

{{sales-banner="/banners"}}

4 grunner til at Getinshape gjør kosthold enklere

For å oppnå vektnedgang og en sunnere livsstil, er kostholdet minst like viktig som trening. En kostholdsapp bør tilby følgende funksjoner:

 • Måltidsplanlegging: Muligheten til å lage sunne måltidsplaner basert på dine preferanser, kostholdsbegrensninger og mål. Med Getinshape kan du planlegge for en uke om gangen og overføre måltidene til den digitale handlelisten. Velg om du vil handle for hele uken, for enkelte dager eller basert på måltider.
 • Kostholdsregistrering: Enkel registrering av matinntak, kalorier og næringsstoffer for å holde oversikt over hva du spiser.
 • Fokusere på vaneendring: Det avgjørende er å endre vaner. Ved å loggføre inntak av grønnsaker, vann og skritt får du større bevissthet rundt hvilke valg du tar i hverdagen.
 • Oppskriftsdatabase: Tilgang til sunne oppskrifter som passer dine mål og smak, sammen med veiledning om porsjonsstørrelser og næringsinnhold.

Livsstilsendring og vektnedgang

Det som virkelig skiller en flott trenings- og kostholdsapp fra resten er dens evne til å hjelpe deg med å gjøre varige livsstilsendringer og oppnå vektnedgang. Dette oppnås gjennom følgende fordeler i Getinshape-appen;

 • Sosialt fellesskap: Når du bestiller et abonnement kan du også bli medlem i vår Facebook-gruppe med nesten 4000 medlemmer. Her får du støtte fra likesinnede, blir motivert og kan delta i utfordringer og konkurranser.
 • Kunnskap og utdanning: Gode trenings- og kostholdsapper gir deg tilgang til pålitelig informasjon om ernæring og trening, basert på vitenskapelige studier. Alle måltidene i appen er utviklet basert på forskning om metthetsfølelse.
 • Tracking og tilbakemelding: Appen bør hjelpe deg med å spore dine daglige aktiviteter og måltider og gi deg konstruktiv tilbakemelding for å forbedre.

Er du opptatt av å gjøre trening, kosthold og livsstilsendring enkelt, bør du sjekke ut Getinshape Fitness App. Med koden: APP149 koster det kun 149kr mnd (veil 229).

Sist oppdatert ->
16/1/2024

Anbefalte artikler