Oppskrift: Sukkerfri snickerskake

Robert Magnussen

Tid

·
May 2, 2023

Denne snickers-kaken er fri for sukker, gluten, uten egg og kan enkelt lages melkefri.

Oppskriften er todelt; en snickersbunn og en sjokolade- og karamelltopping.

Snickersbunn

  • 180g peanøtter med salt
  • 80g havregryn
  • 140g dadler (ca 7 store uten stein)
  • 2 ss. sukrin gold eller sukkr gull

Fremangsmåte

  1. Tilsett ingrediensene i en food-prosessor
  2. Kjør til massen er jevn og smuldrete (et par minutter)
  3. Bruk litt væske om nødvendig. Meningen er at du skal kunne forme massen med hendene.
  4. Legg blandingen ned i en form på ca 20*30 cm med bakepapir. Kan være nødvendig med slikepott.
  5. Sett blandingen i fryseren og lag toppingen.

{{sales-banner}}

Snickerstopping

  • Ca 2,5 dl fløte eller vikingmelk
  • 40g sukrin gold eller sukkr gull
  • 15g smør
  • 30g mørk sjokolade (minst 70 %)
  • 15g peanøtter

Fremangsmåte

  1. Bland ingrediensene i en bolle som tåler høy varme (foruten sjokolade og peanøtter).
  2. Sett bollen i mikroen i ca 4-5 min. Ta den ut midtveis for å røre.
  3. Kjør den til du får en fin karamellfarget blanding. Følg med.
  4. Ta ut bollen og tilsett sjokolade og rør godt sammen.
  5. Ha oppi grovhakkede eller hele peanøtter
  6. Ha toppingen over bunnen og sett i fryseren til du ønsker å spise.

Kaka holder seg best i fryseren eller når den står kjølig.

Kaloriinnhold

Hele kaken: 1200 kcal.

Hvis 15 kakestykker: 80 kcal pr.

Les mer om samme tema

Kom i ditt livs form
– for godt.

Robert hjelper folk å komme i sitt livs form, med vanlig hverdagsmat og styrketrening og 100 % fokus på mindset.
100% fornøyd-garanti*

Lignende artikler

Vi lover deg - dette er verdens sunneste og beste sjokolademilkshake. Perfekt etter trening eller når søtsuget melder seg.
Hvordan lage helt perfekte proteinrundstykker?! - Se video og prøv selv.
En digg dressing behøver ikke være noen kaloribombe
Det er enkelt å finne ut hvor mye kalorier en porsjon fra en oppskrift inneholder
Hvor mye mer veier kokt ris? Hva med pasta? Kylling?
Vi nordmenn spiser alt for lite fisk og sjømat. Her er mitt forsøk på å få deg til å spise mer