Blogg
Hjemmetrening
Slik setter du sammen ditt eget hjemmegym

Slik setter du sammen ditt eget hjemmegym

a man laying on a couch with his feet on a pillow
online coach robert profile photo
Online coach, fagansvarlig
Robert har jobbet som PT siden 2005, er hyppig i media som treningsekspert og har skrevet flere av Norges mest leste artikler om trening og kosthold.

Klar for å komme i gang med hjemmetrening? Det behøves ikke store investeringen til for å få et perfekt hjemmegym som effektivt trener hele kroppen.

I utgangspunktet klarer du deg med egen kroppsvekt, men for å få mer variasjon og gjør det enklere å justere belastningen, kan det være lurt å investere i noe enkelt og billig utstyr. Tights.no har det billigste utstyret og vi har derfor valgt å linke til deres produkter i denne artikkelen. Vi har ingen økonomiske interesser i det.

1. Hjemmegym-utstyr: Slynge / TRX

Slyngene på markedet varierer i pris, men denne slyngen fra Tights er mer enn god nok. Det beste er at den nå koster kun 299.-

a trx exercise-station

Med en slynge kan du trene hele kroppen og det er enkelt å justere motstanden slik at du trener med en belastning du klarer - enten du er nybegynner eller viderekommen.

2. Hjemmegym-utstyr: Minibands

Minibands er ikke kun for å trene rumpa.

For 149 kroner får du noen skikkelige gode "powerbands" (minibands med bra motstand). For den samme prisen får du mer klassiske minibands med litt mindre motstand. I pakken finner du 3 stykker med ulik motstand.

3. Hjemmegym-utstyr: Lengre strikk

Det tredje jeg vil anbefale deg, riktignok det minst viktige, er lengre strikk. Enten med håndtak eller uten. Disse med håndtak koster 149.- kroner hos Tights.

Når du går inn på lenkene er det viktig at du velger strikk og minibands etter styrken din.

Noen strikk er heavy eller ultra heavy, mens andre heter "light". Kjøper du feil, ender du opp med strikk du ikke kan bruke.

Er du usikker, gå alltid for de med minst motstand.

Morsomme og effektive økter

Nedenfor finner du to kjempegode treningsøkter.

Artikkelen oppdateres fortløpende med flere og flere økter. Bookmark it!

Sist oppdatert ->
29/1/2021

Anbefalte artikler