Blogg
Helse
De 9 mest lest sakene i 2023

De 9 mest lest sakene i 2023

woman exercising with kettlebell
online coach robert profile photo
Online coach, fagansvarlig
Robert er en av Norges mest erfarne online coacher, har hjulpet over 4500+ mennesker å komme i form de siste 18 årene og hyppig brukt som treningsekspert i media.

De mest leste sakene våre om trening, kosthold og helse, har en rød tråd gjennom seg – mye har handlet om fedmemedisinene Wegovy og Ozempic. Det er sannsynligvis også et resultat av at det er vanskelig å finne nyttig lesestoff på internett.

Det burde derfor ikke komme som noen overraskelse at Wegovy troner på toppen.

Jeg har også tidligere laget en lignende oversikt, men da i 2020 for Elitept.no

Topp 10 mest lest i 2023

1.plass: Wegovy

Oversiktsartikkelen om Wegovy, effekt og bivirkninger troner på en soleklar førsteplass med over 30.000 lesere siden publisering.

2. plass: Wegovy og bvirkninger

Vanligste bivirkninger med Wegovy er den andre mest leste saken, riktignok må vi helt ned på 14.000 lesere.

3. plass: Kalorikalkulator

Her kan du regne ut kaloriforbrenningen din og lære mer om kaloriforbruk og hvileforbrenning. Antall lesere? 7.000.

4. plass: Berberine og vektnedgang

På fjerdeplass finner vi nok en artikkel som handler om tilskudd som kan hjelpe deg ned i vekt. På internett finnes det mange artikler om kosttilskuddet Berberine som hevdes å være lik Ozempic i effekt. Er det virkelig slik? jeg dykket ned i forskningen. 5600 har lest saken.

{{sales-banner}}

5. plass: Kaloriforbruk når du trener

Mange har også lest artikkelen og testet kaloriforbruk-kalkulatoren som viser hvor mye du forbrenner når du går og løper. Totalt ca 5.000.

{{sales-banner="/banners"}}

6. plass: Wegovy, ozempic og effekt

Artikkelen som har sett nærmere på Wegovy og Ozempic og hva du kan forvente på godt og vondt, havner på 6 plass med 4.800 lesere.

7. plass: Gratis matplan

Lær å lag din egen matplan er riktignok ikke en artikkel, men en guide hvor jeg deler metoden min for hvordan jeg lager effektive matplaner. 4400 har vært innom og lest.

8. plass: Den mest populære ultraprosesserte maten

Det er ikke veldig overraskende at ultraprosessert mat har vært et tema som har fenget mange lesere. I artikkelen hvor jeg deler de mest kjøpte ultraprosesserte matvarene i butikken, er det over 4.000 som har sett nærmere på.

9. plass: De mest effektive øvelsene for å trene rumpe

Sist, men ikke minst – artikkelen som ser nærmere på hva som er de mest effektive øvelsene for å bygge stor og sterk rumpe.

Sist oppdatert ->
11/1/2024

Anbefalte artikler